// Κερδίστε -10% έκπτωση! //

Μπορείτε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από το γραφείο μας στο Π. Φάληρο με έκπτωση 10%* (πληρωμή μόνο με μετρητά), καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή (Σάββατο είμαστε κλειστά). 

// Πως κάνετε την παραγγελία σας? //

  1. Προχωράτε κανονικά με την αγορά σας, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας) και στο τελευταίο βήμα επιλέγετε Παραλαβή από το γραφείο μας. Για να έχετε την έκπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε "Πληρωμή με Μετρητά".
  2. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα λάβετε ένα email με όλες τις πληροφορίες για το που βρισκόμαστε! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το spam/junk folder σας (ανεπιθύμητη αλληλογραφία) γιατί το email ότι είναι έτοιμη η παραγγελία σας ίσως έχει πάει εκεί!

Αν έχετε κάποια άλλη απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά στο 698 867 1784 Δευτέρα με Παρασκευή 10πμ-6μμ! :)

*η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα στο check out και ισχύει μόνο για πληρωμή με μετρητά και όχι για πληρωμή με κάρτα ή κατάθεση.

// Πότε και από που θα παραλάβω? //

Από την ημέρα που θα γίνει η παραγγελία σας, θα είναι έτοιμη για παραλαβή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Η παραλαβή γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού. 

// ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ //

Μόνο κατόπιν ραντεβού με email στο info@giftinabox ή τηλ. στο 698 867 1784

// ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ //

Ελευθερίου Βενιζέλου 186

Π. Φάληρο 17563

Εμπορικό κέντρο, 2ος όροφος

Product added to wishlist
Συγκατάθεση για cookie